35110 posta kodu nereye ait?

35110 posta kodu nereye ait?

35110 posta kodu nereye ait?

İzmir, Türkiye'nin Ege Bölgesi'nde bulunan ve ülkenin üçüncü büyük şehri olan bir kenttir. Konumu ve tarihi zenginlikleriyle ön plana çıkan İzmir, aynı zamanda ekonomik açıdan da oldukça önemli bir merkezdir. Bu nedenle, İzmir'in her ilçesine ait posta kodları da hatırı sayılır bir miktardadır.

Konak, İzmir'in merkezi ilçelerinden biridir. İzmir'in ticaret, turizm ve kültür merkezi olan Konak, sahip olduğu tarihi ve turistik mekanlarla da büyük bir ilgi görmektedir. İzmir Körfezi'ne kıyısı olan bu ilçe, ayrıca İzmir'in merkezi konumunda bulunması sebebiyle de oldukça önemlidir. 35110 posta kodu, bu merkezi ilçeye aittir.

Bu posta kodu Konak ilçesi içindeki mahalleleri ve adresleri belirlemek için kullanılır. İzmir'in köklü geçmişine sahip olan Konak ilçesinde birbirinden farklı ve önemli mahalleler bulunmaktadır. Bu mahallelerden birine ait olan bir adresi belirtmek için 35110 posta kodunu kullanabilirsiniz.

35110 posta kodunun sunduğu avantajlardan biri, postaların hızlı ve güvenli bir şekilde ilgili adrese ulaşmasını sağlamasıdır. Posta kodu sistemi sayesinde postaneler, gönderileri daha kolay ve hızlı bir şekilde sınıflandırabilir, dağıtım işlemlerini düzenleyebilir ve teslimat süresini kısaltabilir.

Özetlemek gerekirse, 35110 posta kodu, İzmir ili Konak ilçesine aittir. Konak ilçesi İzmir'in merkezi ilçelerinden biridir ve önemli turistik, tarihi ve ticari merkezlere sahiptir. Bu posta kodunun kullanılması, posta gönderimlerinde adres belirtme ve teslimat sürecini kolaylaştırır.


Sıkça Sorulan Sorular

1. 35110 posta kodu hangi şehre aittir?

35110 posta kodu İzmir ilinin Bornova ilçesine aittir.

2. 35110 posta kodu olan bir yer neresindedir?

35110 posta kodu Bornova ilçesinde, Özkanlar, Akıncılar, Mevlana, Bosna Hersek mahalleleri gibi çeşitli mahalleleri içermektedir.

3. 35110 posta kodu ile hangi semtlerdeki yerlere ulaşabilirsiniz?

35110 posta koduna bağlı yerlerden bazıları Demirköprü, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü, ve Ankara Caddesi'dir.

4. 35110 posta koduna nasıl ulaşabilirsiniz?

35110 posta kodunu bulmak için İzmir Bornova'yı hedefleyerek navigasyon cihazınızı veya haritalar uygulamasını kullanabilirsiniz. Ayrıca, posta kodunu arama motorlarına yazarak da hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

5. 35110 posta kodu kaçıncı bölgede yer almaktadır?

Türkiye'de posta kodları, 7 farklı bölgeye ayrılmıştır. 35110 posta kodu, Ege Bölgesi'nde yer almaktadır.

Benzer İçerikler